Zaalhuur

De voormalige kerkzaal is omgebouwd tot een zeer geschikte ruimte voor allerlei activiteiten en evenementen, zonder dat de kerkzaal zijn identiteit is verloren. Vanaf de balustrade heeft u een prachtig uitzicht op het podium en de zaal. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Trouwlocatie

Maak uw trouwdag tot een onvergetelijke dag in ODEON cultuurhuis. Vraag naar de diverse mogelijkheden die wij u kunnen bieden. Van burgerlijk en kerkelijk huwelijksvoltrekking, lunch/diner tot besloten feest

Concertzaal

Met zijn natuurlijke akoestiek is de voormalige kerkzaal een uitermate geschikte zaal voor allerlei muziekstijlen. Ook voor eventuele versterking kunnen wij u een passende aanbieding doen.

Conferenties/Vergaderingen

Voor het organiseren van conferenties of vergaderingen is de zaal uiterst geschikt, mede door het intieme karakter. Voor beschikbaarheid en verhuur van audio/visuele middelen; vraag ons naar de mogelijkheden.

Workshops

ODEON cultuurhuis kan diverse workshops verzorgen. Naast muzikale workshops kunnen we ook andere culturele workshops verzorgen. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.